E Bike huren

Vanaf € 25,00 per 24 uur

Alle E-bike’s zijn dames modellen die in aangepast kunnen worden op de hoogte van de klant. 

Actieradius & Accu

De accu zit bij deze fiets onder de achter drager. De accu is makkelijk uit te nemen en zit nooit in de weg.

De actieradius van de fiets is afhankelijk van de inhoud van de accu. Onderstaande tabel geeft informatie over de accu bij onze fietsen en de actieradius van de verschillende rijprogramma’s.

 

E-bike Specificaties

Actieradius

Afhankelijk van het geselecteerde programma kun je tot maximaal 211 km op een volle accu rijden

Programma's

1# ECO112-211 km
2# CRUISE84-130 km
3# TOUR70-88 km
4# SPORT58-82 km
5# POWER29-60 km

moter

Je rijcomfort wordt grotendeels bepaald door de trapondersteuning, de motor dus! De plek van de motor heeft hier dan ook effect op.

Display

Wanneer je gaat fietsen is het handig wanneer je voldoende informatie op je display kunt zien. Denk hierbij aan je accu, je gereden snelheid.

Stadsfiets huren

motor

De motor op een elektrische fiets bepaalt voor een groot gedeelte het comfort van het fietsen. De elektrische fietsen met E-motion-technologie van Sparta hadden al voorwielmotoren, maar sinds dit jaar zijn er ook modellen met een gloednieuwe achterwielmotor. 

Bijna alle E-motion modellen met voorwielmotor zijn uitgerust met de kleine, lichte en vooral stille D-Light motor. Doordat de motor klein is, valt hij bijna niet op in het voorwiel en is meenemen op een fietsendrager een stuk gemakkelijker. Je kunt daarnaast optimaal genieten van het fietsen, want de motor is geluidsarm.