Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Heerlijke Lunch in Utrecht op de Fiets

Utrecht staat bekend om zijn fietscultuur en de liefde voor tweewielers is diepgeworteld in de stad. Als u even wilt uitrusten en genieten van een lekker kopje koffie of een smakelijke maaltijd tijdens uw trip door Utrecht op de fiets, zijn er talloze fietsvriendelijke cafés waar uw tweewieler niet alleen welkom is, maar ook als een gewaardeerde gast wordt beschouwd. Hier zijn enkele van onze favoriete plekken om te pauzeren en uw fiets te parkeren:

1. Café Het Gegeven Paard: Dit café is genoemd naar het Nederlandse gezegde “gegeven paard niet in de bek kijken,” wat eigenlijk betekent dat u geen kritiek moet hebben op geschenken. En geloof ons, een bezoek aan Café Het Gegeven Paard is een geschenk. De vriendelijke bediening en uitstekende koffie maken dit café tot een populaire plek onder fietsers. Hun overdekte fietsenstalling is een zegen voor uw tweewieler. Onze tip: Probeer de appeltaart, het is als een knuffel voor uw smaakpapillen.

2. De Stadstuin: De Stadstuin is een oase van groen en rust in het hart van Utrecht. Dit café ligt in een prachtige stadstuin en biedt een ontspannen sfeer voor fietsers die even willen ontsnappen aan de drukte van de stad. Het is de perfecte plek voor een lichte lunch of een kopje thee. Geniet van de zon in de tuin en laat uw fiets zich vermaken in de speciale fietsparadijsruimte.

3. Koffie Leute: Bij Koffie Leute gaat het niet alleen om koffie, maar ook om gemeenschap en fietsliefde. Dit café verwelkomt fietsers met open armen en biedt een gezellige sfeer om bij te praten met vrienden of medefietsers. Ze hebben zelfs een speciale fietsenstalling voor uw stalen ros. Onze tip: Probeer hun ambachtelijke koffie en de heerlijke sandwiches.

4. Het Koffiehuis: Het Koffiehuis is een authentiek café met een rijke geschiedenis. Hier kunt u genieten van traditionele Nederlandse gerechten en gebak, allemaal geserveerd met een glimlach. Ze hebben ook een speciale plek waar uw fiets zich comfortabel voelt terwijl u geniet van uw maaltijd. Een perfecte tussenstop bij een ondekkingstocht in Utrecht op de fiets.

5. Anne & Max: Anne & Max is een gezellig café waar fietsers altijd welkom zijn. Ze bieden een uitgebreid menu met ontbijt, brunch en lunchopties. Het is de ideale plek om uw energie weer op te laden tijdens uw fietstocht. Onze tip: Probeer hun versgeperste sappen en gezonde bowls.

Ontdek Utrecht op de fiets

Dus waar wacht u nog op? Ontdek Utrecht op de fiets, met deze cafés als pitstops om uw trek te stillen en uw fiets te laten rusten. Geniet van uw fietstocht en de heerlijke gastvrijheid van deze fietsvriendelijke plekken! 🚲🍰☕

Leave a comment