De winkel

Willemstraatbike is sinds 2009 gevestigd in Utrecht aan de Willemstraat. We zijn begonnen met het verkopen van voordelige stadsfietsen, onderdelen en verrichten van reparaties. Sinds die tijd is Willemstraatbike enorm gegroeid. Wat begonnen is als een eenmanszaak zonder personeel is beetje bij beetje uitgegroeid tot een goedlopende BV. De naamsbekendheid groeide onder andere door de vele mond op mond reclame en via sociale media.

Vooral door de vele studenten die Utrecht kent is deze groei echt gaan stijgen. Voor de eigenaar was het niet meer mogelijk om alles alleen te doen en daarom is er personeel bijgekomen. Willemstraatbike is toen ook begonnen met het verkopen van nieuwe fietsen en met het verhuren van fietsen. Nieuwe fietsen zijn alleen te koop op bestelling.

Dit alles heeft geleidt tot het succes wat nu Willemstraatbike is, maar zelfs nu is Willemstraatbike nog aan het groeien. Zo heeft Willemstraatbike met diverse studentenverenigingen in Utrecht een samenwerking om zo nog meer naamsbekendheid op te bouwen en voor alle studenten de fietsen, onderdelen en reparaties voor een goede prijs aan te bieden.

De Werkplaats

In onze werkplaats staan we met een team van vakkundige monteurs en tevens fietsliefhebbers dagelijks klaar om uw fiets weer helemaal op te knappen of te onderhouden. Onderhoud en reparatie zijn bij ons van hoge kwaliteit en met netto nazorg. Onze ervaren monteurs gaan voor optimaal fietsplezier en zorgen dat u lang en zorgeloos van uw fiets kan genieten.

Reparaties & Onderhoud

In onze werkplaats kan je terecht voor alle reparaties en onderhoud aan uw fiets. De meeste kleine reparaties kunnen we al binnen een uurtje verhelpen. zodat u weer snel op uw fiets kunt stappen. De meeste reparaties zijn binnen een dag al klaar. U kunt uw fiets dus in de ochtend of middag brengen en dezelfde dag weer ophalen.

Voor grote reparaties kan een afspraak worden gemaakt, dan zorgen wij dat uw fiets ook op die zelfde dag weer voor u klaar staat. Heeft u een grote reparatie maar geen afspraak? Geen nood, wij nemen uw fiets gewoon aan, maar afhankelijk van de drukte kan het dan iets langer duren.

Wat kan u van onze werkplaats verwachten?

  • Ervaren & Vakkundige monteurs.
  • Onze monteurs leveren snelle service van hoge kwaliteit.
  • Vraag ook naar onze garantie mogelijkheden.

*Mits evt. benodigde onderdelen op voorraad zijn.