Skip to content Skip to footer

Accessoires

Alles Wat U Nodig Heeft Voor Uw Fiets!

Hoewel we online geen accessoires verkopen, willen we u graag uitnodigen in onze fysieke winkel waar we een uitgebreid assortiment aan accessoires en onderdelen hebben. Of u nu op zoek bent naar een fietsmandje, een comfortabel fietszadel of een veilige fietshelm, wij hebben wat u zoekt!

Prijslijst (inclusief montage)

Diverse 
Zijwieltjes€25,00
Standaard€22,50
Snelbinders€8,95
Jasbeschermers vervangen€10,00
Incl. montage en BTW *Prijzen zijn vanaf

Wat Kunt U Bij Ons Vinden?

Fietsmand of Kratje

Een fietsmandje kopen is bij ons een fluitje van een cent. Onze medewerkers staan voor u klaar om het beste fietsmandje uit te zoeken dat past bij uw fiets én uw stijl. Heb je liever een kratje? Neem hem vooral mee. Wij bevestigen het gratis voor je!

Fietszadel

Comfort op de fiets begint met het juiste fietszadel. Of u nu lange afstanden fietst of slechts een korte rit naar het werk maakt, een comfortabel fietszadel kan een wereld van verschil maken.

Fietshelm

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom hebben we een ruime keuze aan fietshelmen die voldoen aan alle veiligheidsnormen. Kom langs en pas er een paar om de perfecte match te vinden.

Fietsbel

Een fietsbel kopen is niet iets waar je elke dag over nadenkt, maar een goede bel is onmisbaar op de drukke fietspaden. We hebben verschillende stijlen en modellen om uit te kiezen.

Fietssloten

Beveilig uw fiets tegen diefstal met ons assortiment aan fietssloten. Van standaard fiets slot tot geavanceerde fiets slot kopen, we hebben een brede keuze om aan uw veiligheidsbehoeften te voldoen.

Waarom Kiezen Voor Willemstraat Bike?

  1. Uitgebreid Assortiment: We hebben een groot assortiment aan fietsaccessoires en -onderdelen beschikbaar in onze showroom.
  2. Deskundig Advies: Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw fietsaccessoires.
  3. Lokale Kennis: We zijn goed bekend met de behoeften van fietsers in Utrecht en kunnen u advies op maat geven.

Bezoek Onze Showroom

Wij nodigen u van harte uit om onze fysieke winkel te bezoeken. Onze showroom is een paradijs voor elke fietser. U vindt ons op [adres], en we zijn open van maandag tot zaterdag.

Wilt u meer weten over onze andere diensten zoals fietsreparaties en fietsverhuur? Bekijk dan ook deze pagina’s.

We hopen u snel te zien in onze winkel. Veilige reis en tot ziens!    Stuur ons een bericht!


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.