Skip to content Skip to footer

Fietsafstelling

Wist je dat de juiste fietsafstelling van cruciaal belang is voor een soepele en plezierige rit? Ons team van experts staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw fiets perfect is afgesteld, zodat je kunt genieten van de ultieme fietservaring.

Waarom Fietsafstelling Belangrijk is

Fietsen is niet alleen een geweldige manier om jezelf te verplaatsen, maar het kan ook een uitdagende sport of ontspannende hobby zijn. Ongeacht jouw niveau, de juiste fietsafstelling is van groot belang:

 • Comfort: Een goed afgestelde fiets zorgt voor comfort tijdens lange ritten, voorkomt ongemak en vermindert de kans op blessures.
 • Efficiëntie: De juiste afstelling verbetert de krachtoverdracht, wat betekent dat je minder inspanning hoeft te leveren om dezelfde snelheid te bereiken.
 • Controle: Een goed afgestelde fiets biedt optimale controle, wat vooral belangrijk is bij afdalingen en bochten.
 • Prestaties: Voor fietsers die streven naar topprestaties, kan de juiste afstelling het verschil maken tussen winst en verlies.

Onze Fietsafstelservice

Bij Willemstraat Bike begrijpen we het belang van de juiste fietsafstelling. Daarom bieden we een uitgebreide fietsafstelservice aan die voldoet aan jouw unieke behoeften:

 • Zadelhoogte: We stellen de zadelhoogte af op jouw ideale positie voor comfort en efficiëntie.
 • Stuurhoogte en -positie: We passen de stuurhoogte en -positie aan op basis van jouw rijstijl en voorkeur.
 • Pedalen en schoenplaatjes: We zorgen ervoor dat je pedalen en schoenplaatjes goed zijn afgesteld voor optimale krachtoverdracht.
 • Versnellingen en remmen: We controleren en stellen de versnellingen en remmen nauwkeurig af voor soepel schakelen en veilig remmen.

Een Lach op Jouw Gezicht, Gegarandeerd!

Bij Willemstraat Bike nemen we fietsafstelling serieus, maar we nemen onszelf niet al te serieus. Dus, als je jouw fietservaring wilt verbeteren, kom dan langs bij Willemstraat Bike. Wij zorgen ervoor dat je weer met een glimlach op je gezicht op de fiets stapt. U hoeft geen afspraak in te plannen voor onze fietsafstelservice. Kom gerust langs in de winkel voor onze snelle service.

Wij staan voor je klaar om je fiets af te stellen naar jouw wensen!  Stuur ons een bericht!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.