Skip to content Skip to footer

Verlichting

Welkom bij Willemstraat Bike, waar we jouw fietservaring naar een hoger niveau tillen met ons assortiment aan hoogwaardige fietsverlichting. We begrijpen dat jouw veiligheid en zichtbaarheid op de weg van het grootste belang zijn, en daarom bieden we een breed scala aan fietslampen en fietslichten voor jouw nachtelijke avonturen.

Het Belang van Fietsverlichting

Fietsverlichting is niet alleen een wettelijke vereiste, maar het is ook essentieel voor jouw veiligheid tijdens het fietsen, vooral in omstandigheden met weinig licht. Hier zijn enkele redenen waarom goede fietsverlichting van cruciaal belang is:

 • Zichtbaarheid: Fietsverlichting maakt jou zichtbaar voor andere weggebruikers, zoals automobilisten en voetgangers.
 • Veiligheid: Goede verlichting helpt ongelukken en botsingen te voorkomen, vooral bij slecht zicht of ‘s nachts.
 • Wettelijke Verplichting: In Nederland is het verplicht om verlichting op jouw fiets te hebben, en boetes voor het niet naleven van deze regel kunnen hoog zijn.

Ons Assortiment Fietsverlichting

Bij Willemstraat Bike bieden we een uitgebreid assortiment fietsverlichting om aan al jouw behoeften te voldoen:

 • Koplampen: Krachtige koplampen zorgen ervoor dat je de weg duidelijk kunt zien en dat andere weggebruikers jou goed kunnen zien.
 • Achterlichten: Heldere achterlichten verhogen jouw zichtbaarheid van achteren, wat vooral belangrijk is bij het afslaan en stoppen.
 • Reflectoren: Naast verlichting hebben we ook een selectie reflectoren om jouw zichtbaarheid te vergroten.
 • Dynamo’s en Batterijen: We bieden verschillende stroomopties, van klassieke dynamo’s tot moderne batterij-aangedreven verlichting.

Goedkope Fietsverlichting: Kwaliteit voor Iedereen

Bij Willemstraat Bike begrijpen we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden we ook goedkope fietsverlichtingsopties aan zonder in te leveren op kwaliteit. We geloven dat veiligheid voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Prijzen (inclusief montage)

Verlichting 
Lampje vervangen voor of achter€6,95
Voorlicht vervangen€12,50
Achterlicht vervangen€10,00
Batterijen vervangen€1,00
Dynamo vervangen + aansluiten€20,00
Lamphaak balhoofd (stuur)€7,50
Lamphaak bij dynamo of spatbord€7,50
Incl. montage en BTW *Prijzen zijn vanaf

Geen Afspraak Nodig – Kom Gewoon Langs Bij Willemstraat Bike!

Bij Willemstraat Bike begrijpen we dat spontane fietstochten de beste zijn. Daarom hoef je geen afspraak te maken voor onze verlichtingsservice. Kom gewoon langs wanneer het jou uitkomt, en we zullen ervoor zorgen dat jouw fiets schittert als een ster aan de nachtelijke hemel.Wij staan klaar om jou en je fiets te laten stralen als nooit tevoren! Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Leave a comment  Stuur ons een bericht!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.