Skip to content Skip to footer

Fietsbanden Vervangen

Welkom bij Willemstraat Bike, jouw go-to fietsverhuur- en reparatiewinkel. We begrijpen dat zelfs de meest avontuurlijke fietsers af en toe een beetje pech kunnen hebben – zoals een lekke band op het minst geschikte moment. Maar maak je geen zorgen, we hebben het juiste gereedschap en sterke banden met onze fietsminister Rutte, waardoor we jou weer snel op weg kunnen helpen.

Onze Fietsbanden Vervangen Service

Bij Willemstraat Bike hebben we de expertise om je fietsbanden snel en efficiënt te vervangen. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

  • Snelle Service: We begrijpen dat je niet lang wilt wachten, dus we zorgen ervoor dat je snel weer op pad kunt.
  • Ruime Keuze: We hebben een breed assortiment fietsbanden beschikbaar, van stadsfietsen tot mountainbikes en racefietsen.
  • Deskundige Monteurs: Ons team van ervaren monteurs staat klaar om je te helpen en zorgt ervoor dat je nieuwe banden perfect passen en zijn uitgelijnd.

Prijzen (inclusief montage)

Voorwiel 
Vervangen binnenband€15,00
Vervangen buitenband€25,00
Vervangen binnenband en buitenband€37,50
Nieuw voorwiel€40,00
Incl. montage en BTW *Prijzen zijn vanaf 
Achterwiel 
Vervangen binnenband€17,50
Vervangen buitenband€30,00
Nieuw achterwiel€65,00
Tandwiel 1 speed vervangen€17,50
Incl. montage en BTW *Prijzen zijn vanaf

Waarom Fietsbanden Vervangen Belangrijk is

Je fietsbanden zijn de enige dingen die tussen jou en de weg staan, dus ze verdienen wat liefdevolle zorg. Een goed stel banden kan je rit soepeler maken, de grip verbeteren en de kans op lekke banden verminderen. Maar na verloop van tijd kunnen banden verslijten en lek raken. Dat is waar wij binnenkomen!

Wanneer Moet Je Fietsbanden Vervangen?

Het is een goed idee om je banden regelmatig te controleren op tekenen van slijtage, zoals scheurtjes, dunne plekken of versleten profiel. Als je merkt dat je banden versleten zijn, is het tijd voor een vervanging.

Geen Afspraak Nodig

Bij Willemstraat Bike begrijpen we dat je druk bent en geen tijd wilt verspillen aan het plannen van afspraken. Daarom hoef je geen afspraak te maken voor het vervangen van fietsbanden – kom gewoon langs wanneer het jou uitkomt. We staan klaar om je te helpen en je snel weer op weg te helpen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.    Stuur ons een bericht!


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.