Skip to content Skip to footer

Fietsketting Reparatie

We begrijpen dat jouw fietsketting soms net zo onvoorspelbaar kan zijn als het Nederlandse weer – soms werkt alles perfect en soms… nou ja, niet zozeer. Maar maak je geen zorgen, we hebben de oplossing om je fietsketting weer soepel te laten draaien!

Waarom Fietsketting Reparatie Belangrijk is

De fietsketting is het kloppende hart van je fiets. Het verbindt de pedalen met het achterwiel en zorgt voor de krachtoverbrenging waarmee je vooruitkomt. Maar na verloop van tijd kan je fietsketting verslijten, waardoor schakelen moeilijker wordt en je efficiëntie verliest. Een goed onderhouden fietsketting is essentieel voor een soepele rit.

Onze Fietsketting Reparatie Service

Bij Willemstraat Bike hebben we de kennis en expertise om je fietsketting weer in topconditie te brengen. We bieden een uitgebreide fietsketting reparatieservice met een vleugje humor. Hier zijn enkele van de hoogtepunten:

  • Grondige Inspectie: We beginnen met een grondige inspectie van je fietsketting om de mate van slijtage vast te stellen.
  • Reiniging en Smering: Als je fietsketting gewoon wat liefdevolle zorg nodig heeft, zullen we deze grondig reinigen en smeren.
  • Vervanging Indien Nodig: Als je ketting te ver versleten is om te repareren, hebben we een breed assortiment hoogwaardige fietskettingen beschikbaar om te vervangen.

Prijslijst (inclusief montage)

Ketting en kettingkast 
Ketting inkorten of verlengen€12,50
Ketting spannen en smeren€15,00
Ketting vervangen€25,00
Roestvrije ketting€35,00
Nieuwe kettingkast€25,00
Incl. montage en BTW *Prijzen zijn vanaf

Wanneer Moet Je Fietsketting Repareren?

Het is een goed idee om je fietsketting regelmatig te controleren op tekenen van slijtage. Als je merkt dat schakelen niet meer soepel verloopt, je ketting begint te roesten of je rare geluiden hoort tijdens het fietsen, is het tijd om langs te komen voor een reparatie.

Geen Afspraak Nodig – Kom Gewoon Langs Bij Willemstraat Bike!

Bij Willemstraat Bike begrijpen we dat je druk bent en geen tijd wilt verspillen aan het plannen van afspraken. Daarom hoef je geen afspraak te maken voor fietsketting reparaties – kom gewoon langs wanneer het jou uitkomt. We staan klaar om je te helpen en je fietsketting weer in topvorm te brengen.

Speciaal voor jou in ❤️ Utrecht

  • Vakkundig Team: Ons team van ervaren fietsmonteurs staat klaar om je te helpen, met een glimlach en een vleugje humor.
  • Kwaliteitsgarantie: We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en producten om ervoor te zorgen dat je fietsketting lang meegaat.
  • Lokale Liefde: We houden van onze buurt en onze klanten. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Dus, als je fietsketting een beetje aandacht nodig heeft, kom dan gewoon langs bij Willemstraat Bike. We zien je graag en helpen je fietsketting weer te laten draaien als een zonnetje! Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Leave a comment    Stuur ons een bericht!


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.