Skip to content Skip to footer

Groepen en Scholen

Bij Willemstraat Bike geloven we dat de vreugde van fietsen het beste wordt gedeeld met anderen! Of je nu een school, een bedrijf, een vakantiegroep of familie bent, onze groepsverhuur heeft alles wat je nodig hebt om samen te genieten van een onvergetelijke fietservaring.

Fietsen in een groep brengt een gevoel van gemeenschap, avontuur en plezier met zich mee. Het is een kans om samen te verkennen, te lachen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Bij Willemstraat Bike begrijpen we de kracht van deze gedeelde ervaring en doen we er alles aan om je groepsuitje speciaal te maken.

Voor Alle Soorten Groepen

Onze groepsverhuur is geschikt voor een breed scala aan groepen:

Scholen: Wij zijn de ideale keuze voor educatieve fietstochten en schooluitstapjes. Verken de geweldige routes door Utrecht met je leerlingen terwijl ze nieuwe dingen leren en actief blijven.

Bedrijven: Stimuleer teambuilding en breng je collega’s dichter bij elkaar met een bedrijfsfietsuitje. Het is een geweldige manier om de werkstress achter je te laten en nieuwe energie op te doen.

Vakantiegroepen: Of het nu gaat om vrienden of familie, een groepsfietstocht voegt een speciale dimensie toe aan je vakantie. Verken [bestemming] op een leuke en gezonde manier.

Familievakanties: Maak van je familievakantie een avontuur om te onthouden. Fiets samen door prachtige landschappen en creëer waardevolle familieherinneringen.

Onze Groepsvoordelen

  1. Ruime Keuze aan Fietsen: Onze uitgebreide vloot omvat stadsfietsen, e-bikes en kinderfietsen. Iedereen vindt bij ons de perfecte fiets.
  2. Flexibele Arrangementen: We begrijpen dat elke groep uniek is. Daarom bieden we flexibele arrangementen die aan jouw behoeften voldoen.
  3. Groepskorting: We bieden aantrekkelijke kortingen voor groepen om het nog betaalbaarder te maken.

Reserveer Jouw Groepsuitje

Neem vandaag nog contact met ons op via 06 om je groepsfietsavontuur te plannen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Wij geloven we dat fietsen in groepen de beste manier is om plezier te hebben en herinneringen te creëren. Laten we samen een onvergetelijke rit plannen en samen lachen onderweg!

Leave a comment    Stuur ons een bericht!


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.