Skip to content Skip to footer

Online Shop

Welkom bij Willemstraat Bike, jouw vertrouwde buurtfietsverhuur- en reparatiewinkel. We zijn altijd in beweging om jou de beste fietservaring te bieden, en daarom presenteren we met trots onze nieuwe online shop.

De Beste Fietsen Online En In Onze Winkel

 • Stadsfietsen: Op zoek naar betaalbare stadsfietsen? Blader door ons uitgebreide assortiment fietsen die je kunt kopen zonder je bankrekening te plunderen. Onze stadsfietsen zijn ook te huur tegen een vriendelijke prijs.
 • E-bike Huren: Wil je een elektrische fiets huren voor een energieke rit door de stad? Bekijk onze e-bike verhuurservice en voel de kracht van elektrische ondersteuning.
 • Korting op Union Flow Modellen: Mis onze speciale aanbieding niet! Alle Union Flow fietsmodellen zijn nu in de uitverkoop. Grijp je kans om een stijlvolle en betrouwbare fiets te bemachtigen.
 • Bezoek Onze Showroom: Als je nog meer opties wilt verkennen, nodigen we je uit om onze showroom te bezoeken. Hier kun je ons assortiment tweedehands fietsen en e-bikes in levenden lijve zien en testen.

Waarom Onze Online Winkel Kiezen?

 • Gemak: Shop vanuit je luie stoel, wanneer het jou uitkomt. Geen gedoe, geen haast.
 • Hoogwaardige Fietsen: We bieden alleen fietsen van topkwaliteit en zorgen ervoor dat elke fiets in uitstekende staat verkeert.
 • Deskundig Advies: Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte fiets. We delen graag ons fietsenthousiasme en kennis met jou voordat je je aankoop doet.

Kom Langs Onze Showroom

Vergeet niet dat je altijd welkom bent in onze showroom om ons volledige assortiment fietsen, tweedehands fietsen en e-bikes te bekijken. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets voor jouw behoeften.  Stuur ons een bericht!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.