Skip to content Skip to footer

Servicebeurt

Bij Willemstraat Bike heten we je welkom in onze gezellige buurtfietsverhuur- en reparatiewinkel. We begrijpen dat je fiets niet zomaar een stuk metaal en rubber is; het is jouw trouwe metgezel op twee wielen, jouw stille reisgenoot door de straten van de stad. En net als ieder ander, heeft ook jouw fiets af en toe wat liefde en aandacht nodig, en dat is precies waar onze Servicebeurt om de hoek komt kijken.

Waarom een Servicebeurt Belangrijk is

Je fiets is misschien wel een van de meest efficiënte machines ooit gemaakt, maar zelfs de beste machines hebben onderhoud nodig. Na verloop van tijd kunnen de tandwielen slijten, de remmen minder responsief worden en kunnen de banden hun grip verliezen. Een regelmatige servicebeurt is de sleutel tot een soepele en veilige fietstocht.

Prijzen (inclusief montage)

Onderhoud 
Servicebeurt€45,00
Servicebeurt E-bike€55,00
Incl. montage en BTW – Excl. Nieuwe onderdelen *Prijzen zijn vanaf

Onze Servicebeurt – Meer Dan Zomaar een Check-up

Bij Willemstraat Bike bieden we meer dan alleen een standaard check-up. Onze Servicebeurt is als een dagje spa voor je fiets, compleet met een vleugje humor. Wat kun je verwachten:

 • Grondige Controle: We inspecteren je fiets van boven tot onder om eventuele problemen op te sporen.
 • Smering en Aanpassingen: We smeren de ketting, stellen de versnellingen af en zorgen ervoor dat je remmen soepel werken.
 • Bandeninspectie: We controleren je banden op slijtage en zorgen ervoor dat ze de weg stevig vastgrijpen.
 • Een Vleugje Humor: Een lach is het beste smeermiddel, toch? We houden de sfeer luchtig met vriendelijkheid en misschien zelfs een grapje of twee.

Wanneer Moet Je een Servicebeurt Overwegen?

Het is een goed idee om je fiets minstens één keer per jaar een servicebeurt te geven. Maar als je fiets ongewone geluiden maakt, schakelproblemen heeft of gewoon niet meer zo soepel rijdt als vroeger, is het tijd om langs te komen voor wat liefdevolle aandacht.

Waarom Kiezen voor Willemstraat Bike?

 • Vriendelijk en Deskundig Team: Ons team van ervaren fietsmonteurs staat klaar om je te helpen, met een glimlach en een vleugje humor.
 • Hoogwaardige Service: We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en producten om ervoor te zorgen dat je fiets veilig en comfortabel blijft.
 • Lokale Liefde: We houden van onze buurt en onze klanten. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Dus, als je fiets een beetje liefde en aandacht nodig heeft, kom dan gewoon langs bij Willemstraat Bike. We zien je graag en helpen je fiets weer te laten stralen als nooit tevoren! Voor meer informatie, neem contact met ons op.  Stuur ons een bericht!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.