Skip to content Skip to footer

Utrecht Craft Beer

Brief info

Ontdek de authentieke Utrechtse biercultuur met onze Utrecht Bier Tour! Deze 5-sterren beoordeelde tour in Utrecht neemt je mee langs de meest unieke en smaakvolle craft beer locaties die Utrecht te bieden heeft. Proef de nieuwste en lekkerste ambachtelijke bieren, rechtstreeks van de tap of uit de fles, terwijl je de stad op een geheel nieuwe manier ervaart.

Waarom Kiezen voor de Utrecht Bier Tour?

Exclusieve HOPspots: We nemen je mee naar de nieuwste en hipste plekken waar je de lokale biercultuur kunt proeven en beleven.

Ontmoet de Brouwers: Krijg de unieke kans om te praten met de mensen achter de bieren. Leer over hun passie, het brouwproces en de verhalen die elk biertje uniek maken.

Leer en Proef: Naast het genieten van heerlijke bieren, kom je ook meer te weten over de geschiedenis van brouwerijen in Utrecht en de technieken die worden gebruikt in het brouwproces.

Betaalbaar: Geniet van deze complete ervaring vanaf slechts € 38,50!

Voor Wie is deze Utrecht Tour?

Deze tour is perfect voor zowel bierliefhebbers als mensen die nieuw zijn in de wereld van craft beer. Of je nu een local bent die meer wil leren over je stad, of een toerist die Utrecht op een unieke manier wil verkennen, deze fietstour biedt voor elk wat wils.

Boek Nu Je Plek!

Mis deze kans niet om de bruisende biercultuur van Utrecht te ontdekken. Reserveer nu je plek in onze Utrecht Bier Tour en ervaar de stad als nooit tevoren!

🍻

Phone: +31613389151
Website: utrechtcraftbeertours.com