Skip to content Skip to footer

Utrecht Traveller

Brief info

Utrecht, een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, prachtige grachten en natuurlijk de fietscultuur. Als je op zoek bent naar een authentieke ervaring in deze prachtige stad, dan is Utrecht Traveller de plek om te beginnen. Deze website biedt een scala aan fietstochten en wandeltochten, allemaal begeleid door ervaren lokale gidsen.

Soorten Tours

UtrechtTraveller biedt verschillende soorten tours aan om aan ieders wensen te voldoen:

Utrecht Highlights Biketour: Een fietstocht van ongeveer 3 uur die je meeneemt door de best bewaarde delen van Utrecht. Prijs: €25,00.
Old Towncenter Walking-tour: De beste en meest plezierige wandeltocht van de stad, onder begeleiding van een lokale gids. Prijs: €15,00.
Forts around Utrecht Biketour: Deze tocht neemt je mee door de eeuwenoude Nederlandse landerijen net buiten de stad. Prijs: €35,00.

Waarom Kiezen voor Lokale Gidsen?

Een van de unieke aspecten van UtrechtTraveller.com is het gebruik van lokale gidsen. Deze gidsen kennen de stad als hun broekzak en kunnen je naar plekken brengen die je anders misschien zou missen.

Aangepaste Tours

Heb je specifieke wensen of behoeften? Geen probleem! Utrecht Traveller biedt ook aangepaste tours aan, die je kunt combineren met lunch of fietsverhuur.

Samenwerking met Amsterdam Travelcafé

Als je ook geïnteresseerd bent in het verkennen van Amsterdam, dan heeft Utrecht Traveller een samenwerking met Amsterdam Travelcafé, waar je ook kunt genieten van de beste fiets- en wandeltochten.

Authentieke fietstour in Utrecht?

Of je nu een local bent die de stad op een nieuwe manier wil ervaren, of een toerist die op zoek is naar een authentieke Nederlandse ervaring, UtrechtTraveller.com heeft voor ieder wat wils. Boek nu je tour en ontdek wat Utrecht te bieden heeft!

Phone: +31643660240
Website: https://www.bajabikes.eu/en/utrecht-sightseeing/